Симона и Митко се събраха в Хелс китчън

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Драмата и междуличностните отношения взеха връх в Кухнята на Ада. Вече не се обръща внимание толкова на готвенето. То в повечето случаи се оказва провал и при двата отбора. След един такъв неуспех на вечерна резервация от предаването си тръгна и Славейко, като сините останаха само трима.

Шеф Ангелов намери начин как да изравни бройката, като премести Симона до изоставения Митко.

Ти си единствения, който никога не се оправдава с останалите. Единственият, който подкрепя абсолютно всички, дори и противника. Единственият, който застана зад Чоткин преди другите да го изритат и издърпа Симона, когато тя беше на дъното. Ако не беше ти до нея да я учиш, да я успокояваш, да я окуражаваш и изслушваш когато другите не искат, да я похвалиш когато те я подценяват тя никога нямаше да стигне дотук.

Сега обаче от помощ и подкрепа имаш самия ти. В синият отбор не остана никой, на когото можеш да разчиташ. Искаш ли Симона във вашия отбор?, попита Митко шеф Ангелов.

Симона, искаш ли да помогнеш на Димитър да стигне до черната куртка?, попита той и дамата.

И двамата дадоха утвърдителни отговори на предложението му.

Димитър, Симона, искате ли да готвите заедно и в радост и в тъга, докато големия финал ви раздели. Тогава ви обявявам за сини куртки! Ти вече си част от сините.

Така двата отбора разпределиха силите и отново са равна бройка след изгонването на Славейко, но червените се нацупиха от решението й да ги изостави. Никол дори й наговори куп неща за Митко и колко несериозна е тяхната връзка, и че нямат бъдеще заедно навън. Това разбира се разстрои момичето, но не го разколеба.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!