Симона Загорова отлетя от България при най-любимия си мъж – изглежда феноменално! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Младата ни музикална надежда Симона Загорова си взе кратка почивка от нашенската реалност и отлетя право при най-любимия си мъж – своя татко, Илия Загоров, който от години живее с новото си семейство в Стокхолм.

Освен топлата привързаност, която двамата демонстрират, прави впечатление, че Мони явно най-накрая е успяла да спечели упоритата и дългогодишна битка с килограмите и изглежда повече от зашеметяващо . Актуалните снимки, които певицата показа, са повече от красноречиви.

Симона Загорова е неузнаваема, направо се е стопила /СНИМКИ/ Симона Загорова публикува серия от фотоси в социалните мрежи и изненада всички с външния си вид . …Apr 30 2022vijti.com

Симона Загорова Стокхолм

Симона Загорова кожен костюм

Симона Загорова татко

Симона и Илия Загорови

На тях брюнетката е с кожена пола с висока талия, черно кожено яке и бяла блуза.

Засега Симона Загорова не е разкрила дали и върху какви музикални проекти работи, а както изглежда – набляга на екскурзиите из Европа и срещите с близките си – и разбира се, на грижите по малката си дъщеря Галина.

Симона Загорова опасно близка със снажен левент – Глория одобрява (Снимки): Неуморната Симона Загорова не само е на върха на музикалната си кариера, но успява да се справя са…Mar 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!