Силвия Кацарова със забрана да изпълнява един от най-големите си хитове

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Силвия Кацарова получи забрана да пее една от най-известните си песни, която оригинално изпълнява в дует с Васил Найденов – „Огън от любов“. Носителят на правата на баладата Владислав Славов категорично не иска известната изпълнителка да я пее.

„Да, забранявам да се пее хитът на Силвия Кацарова „Огън от любов“. Аз държа изключителните права на текстовете на някой от известните ѝ песни. Изпратих нотариална покана да се срещнем да говорим, но тя отказа. Следват съдебни дела за нея, много съдебни искове. Икономическа полиция я разследва в момента има много други такива неща, отпаднали нейни участия заради това, че не иска да се разберем като големи хора“, това коментира той пред „България Днес“.

Силвия Кацарова обаче няма намерение да се предава и се бори за правото да изпълнява все така един от най-големите си хитове. Тя се старае да спечели това право в съда.

“На 19 октомври беше делото ми срещу него. Вярвам, че доброто и истината ще излязат наяве и ще победят злото, както в приказките. Творчеството на всички изпълнители от 70-те и 80-те години никой не може да го пипа. Това е национално богатство. Песните са включени в националния фонд на БНР. В създаването на всяка участват оркестър, аранжори, композитори, текстописци, изпълнители“, категорична е Кацарова. Тя обещава да обясни всички подробности по случая след окончателното приключване на делото.

И Силвия Кацарова ляга под ножа като Ламбо: Пишман хирурзи оставиха звездата почти сакатаCилвия Kaцapoвa щe ce пoдлoжи нa cъщaтa интepвeнция ĸaтo Cтeфaн Дaнaилoв! Cилвия Kaцapoвa в нaй-cĸop…Sep 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!