Силвена Роу изчерви актьор с признанието си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шеф Силвена Роу пак стана център на коментарите и вниманието в социалните мрежи след поредното издание на кулинарната надпревара „Мастършеф“, пишат от show.blitz.bg. Атрактивната топ кулинарка неведнъж е показвала, че има афинитет към по-млади мъже, но това, което направи този път, направо отвя всички, най-вече обекта на желанията й.

Силвена Роу разконспирира бременна участничка в „Мастършеф“ – ето бъдещата майка (Снимки): Атрактивната членка на журито на “ Мастършеф „, Силвена Роу , прояви завидна проницателност на един…Apr 9 2021vijti.com

„В твоята чиния има драма! Тя сияе, ухае, блести, възбужда! А да ти възбудят всички сетива е нещо невероятно! Чувството е на страхотно задоволство. Продължавай по същия начин, безумно вълнуващо е да ям твоята храна“, заяви с превъзбуден тон шеф Роу на актьора Стилиян, който моментално се изчерви, а причина за реакцията на блондинката стана неговия японски специалитет – сашими от зарган. Ласкавите думи на Силвена Роу накараха Стилиян направо да полети и да поиска още по-яростно наградата от 100 бона. „В живота си съм имал много малко моменти, в които съм се чувствал толкова горд и радостен от това, което правя“, реагира с възторг той.

Силвена Роу (на английски: Silvena Rowe) е българска професионална готвачка, която работи във Великобритания. Силвена е родена в град Пловдив в семейството на майка българка и баща турчин. Баща ѝ е бил редактор във вестник и сменя името си по времето на възродителния процес. Силвена твърди, че от него идва любовта ѝ към готвенето. Премества се в Лондон на 19-годишна възраст. Пише кулинарни статии във вестник Гардиън, участва в различни предавания по Би Би Си и ITV, консултант във филма на Дейвид Кронънбърг „Източни обещания“. Тя готви за знаменитости като Клаудия Шифер, Тина Търнър и Шер. Книгата ѝ „Feasts“ е спечелила престижната награда за храна и напитки – Glendfiddich. В своите книги вмъква и българската кулинарна традиция.

MasterChef е едно от най-драматичните и завладяващи TV състезания, световен хит. В България и в ефира на bTV стъпва за пръв път на 3 март 2015 г. Кастингите за шоуто започват през декември 2014 г. със задачата да намерят най-добрите любители готвачи в страната, чийто талант, креативност, отдаденост, технически умения и страст към храната ще променят живота им завинаги.

Любители готвачи без ограничения във възрастта и произхода, с любов към кулинарията и мечта за кариера в нея, се сблъскват с жури от трима забавни и много взискателни професионалисти. Най-добрият състезател ще стане притежател на титлата MasterChef на България. Телевизионният формат за таланти е продуциран в повече от 34 държави. Излъчва се буквално всяка минута в някоя точка по света и достига до над 200 млн. зрители. Шоуто е превърнало повече от 100 любители готвачи в професионалисти.

В България продуцент на MasterChef е bTV, а изпълнителен продуцент – bTV Studios. MasterChef се представя по света от Shine International – звеното за продажби и дистрибуция на Shine Group, и е базиран на оригиналния формат на Франк Родам. Седмият сезон на MasterChef България ще се излъчва два пъти седмично в праймтайма на bTV – всеки вторник и сряда от 21:00 до 22:30 часа.

Силвена Роу издържа мъжа си от 14 години: Избягала от България заради англичанина МалкълмШармантната Силвена Роу, която е кошмарът на участниците в тазгодишното издание на кулинарното риали…Nov 8 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!