Сигнал: Това бе абсурдна ситуация! / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Здравейте! Казвам се Димитър Драганов – млад 23-годишен човек, който всекидневно се старае да изгражда положителния облик на нашето по-добро утро, издал съм 2 стихосбирки, като втората се реализира като спечелена награда от Първи международен конкурс на Издателство „Многоточие“ „Защо пиша това писмо?“.

„Днес бих искал да Ви помоля за съдействие за споделяне на новина за пълен абсурд по родните жп линии, който ме връхлетя на 6 септември вечерта, когато най-спокойно се опитвах да се прибера от София, където присъствах на Алея на книгата, в която участвах, за Велико Търново, където понастоящем живея.

Бързият влак от София за Велико Търново, който тръгва в 20:15 ч., пое с 1 час закъснение, без никой да ни уведоми какво се случва, за да сме наясно и да знаем как да действаме. Аз и още 1 момче имахме прекачване на Горна Оряховица, но абсурдът се състои в това, че влакът, който трябваше да бъде там, не беше там, а вече беше тръгнал, което означава, че ни остави на гарата в Горна Оряховица в 1 часа вечерта!

В 1 часа вечерта от гарата ни казаха, че или трябва да чакаме до сутринта към 5 часа (а аз в 8:30 трябваше да съм на работа в Търново!), или трябва да си хващаме таксита, за да се прибираме. Според мен това е пълен абсурд, за който ние не сме виновни по никакъв начин, и ще се радвам, ако ми помогнете в неговото споделяне в общественото пространство, защото мисля, че тези новини не трябва да се премълчават, и е въпрос на гражданска и будна съвест да се споделят открито, за да се задвижваме в постигането на някакъв резултат в преборването с това!

Потърсих БДЖ за информация, като им изпратих жалба онлайн, но не вярвам, че ще ми кажат нещо по-различно от това, че няма проблем от тяхна страна и всичко целесъобразно е изпълнено. Мисля, че така както аз си върша съвестно работата и я съчетавам с книгоиздаване и достигане по светъл начин до човешките сърца, желаейки да им вдъхна вяра, надежда и любов, от БДЖ също могат да ни осигурят спокоен транспорт от Горна до Търново, който ни се полага, защото сме си заплатили за него!

С момчето, за което Ви пиша, хванахме такси от гарата на Горна Оряховица до Велико Търново и цената ни за него беше 20 лева, които дадохме заради БДЖ и неговите извечни неуредици. Аз лично не искам да си мълча за подобен тип случаи и реших да се обърна към Вас за помощ, която ми е необходима.

Изпращам и снимка на билета си, на който е отразено кога влаковете трябва да тръгнат от гарите. Може да я използвате като материал към евентуално публикуване на новината. От БДЖ може и да не ми отговорят.

Поздрави, с най-сърдечно уважение“.

Туба от 10 литра побира 11,2 л. гориво според касовата бележкаПловдивчанин напълнил гориво в пластмасова туба, сигнализира за проблем в една от големите бензиност…Aug 29 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!