Сигнал от днес: Този Слънчев бряг е по-хубав от юлския / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза пловдивчанин, който твърди, че днешният Слънчев бряг е бил по-хубав от юлския и августовския. Какви са причините за твърдениято му ще узнаем сега:

„Здравейте! Прекрасно време, супер плаж, чисто море, свободни шезлонги! Няма калабалък, няма тълпи от хора, има въздух, а плажуващи изобщо не липсваха, при това по цялото крайбрежие – от Несебър до Слънчев бряг. Това ми направи отлично впечатление, затова го споделям с вас и вашите читатели“, обяснява човекът.

Майка умря от дехидратация след кърмене на децата си, за да ги спаси от глад насред моретоСърцераздирателната история на една майка, която се пожертва, за да спаси децата си, трогна цяла Вен…Sep 16 2021vijti.com

Справка на медията ни, направена днес следобед, показа, че в действителност туристите по черноморските ни плажове никак не са били малко. Температурата на въздуха е била около 25 градуса, а тази на морската вода – 21.

Плач от морето: Сгънахме рано цирка, убиха ни ритуално и този път! Родното Черноморие рязко опустя. Всичко започна с мерките и ограничението, наложено от управницит…Sep 15 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!