Сигнал: Извинетe, „Билла“, но така не се прави!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Клиент разказа „как ни цакат в „Билла“. Ето как според него:

„За пореден път ми се случва голяма верига да ме прецака с уж безплатни стикери. За направена покупка онзи ден от 23 лева ми се полагало опаковка с 4 стикера с животни. Получих я, но като се прибрах вкъщи, си погледнах касовата бележка и какво установих: въпросната опаковка е маркирана 2 пъти в сметката по 0,99 лв, а в последствие е сторнирана 1 път.

Демек за получените стикери съм платил 0,99 лв. Питам „Билла“, това ли ви е безплатното? Със сигурност е станала техническа грешка, но така направено да се маркира в касовия бон, доста често ще се случва и на други клиенти и ще се окаже, че няма нищо безплатно, даже веригата ще е на печалба.

Извинетe, „Билла“, но и други вериги са раздавали подобни стикери, но никога не са ги включвали в касовия бон. На касата човек няма време да следи какво се маркира и да прибира продуктите си, така че, хора, проверявайте, поне докато не сте напуснали магазина, сметката си. Не че сумата, с която „неволно“ ме ужилиха, е много, но е обидно, защото съм им редовен клиент“.

Клиент на „Билла“ си похапна за обяд пиле с ориз и още нещо / ВИДЕОКлиент на „Билла“ си похапна „вкусно“. В голяма Фейсбук група се появи клипче, на което столичанин п…Mar 30 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!