Семейство с болен от коронавирус баща ходи по мъките в София

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Семейство разказа за битката с вируса, която води и помощта, която според тях не идва.Възмутената Цветелина Трайкова от столичния квартал „Чепинци“ сподели, че институциите си прехвърлят болния й от коронавирус баща, който се лекува вкъщи и е в тежко състояние.

Над 5000 медицински сестри починаха от коронавирус в ИталияСредната възраст на починалите здравни работници е 50-52 години. Италианската асоциация на медицинск…Apr 1 2020vijti.com

„На 18 се разболява, изписва му се левоксa, без изследвания. Той го изпива, продължава да вдига температура, отива на рентгенова снимка, майка ми е добра, на баща ми – с двустранна пневмония.

Дава им се  друго лекарство,  майка ми се оправя, той – не. Вдига температура периодично и кашля. С наша инициатива му направихме тест, който се оказа положителен.

Започнаха да ни прехвърлят от 112 до РЗИ, на Министерство на здравеопазването, на личен лекар и пак обратно, накрая дойде бърза помощ. Казаха: щом се движи и диша, не е за болница“, разказва Цветелина.

България е сред първите, които ще получат ваксината срещу коронавируса, когато САЩ завършат работата по нея Учени от САЩ разработват ваксина срещу коронавируса и България ще е сред първите страни, с които …Apr 1 2020vijti.com

Източник:зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!