Седмичният хороскоп на Павел Глоба от 7 до 13 февруари – ако сте огнен знак ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ Много хубави неща ще се случат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Експертът твърди, че този период ще бъде особено успешен за водните знаци – Раци, Скорпиони и Риби, както и за представителите на елементите на Огъня, тоест Овен, Лъв и Стрелец.

Каква ще бъде 2022 година за различните зодии-Много от мечтите на Везните ще се сбъднат. 2022 ще бъде обикновена и незабележима за някои от нас, но за мнозина ще се окаже важна и пълна с …Dec 16 2021vijti.com

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Овен

Началото на седмицата ще бъде много позитивно. Много хубави неща ще се случат в живота ви. Възползвайте се от това щастливо време и неговите възможности. Не отлагайте нищо за по-късно. Работете здраво и стигнете до върха. Прекарайте уикенда с половинката си.

Благоприятни дни ще бъдат 7 и 13 февруари, а неблагоприятни – 11 февруари.

Лъв

В началото на седмицата Лъв ще бъде загрижен за проблемите на личния живот. Опитайте се да изглеждате перфектно и да направите най-положителното впечатление на избраника си. Ако не успеете да постигнете резултати, не отстъпвайте и не се отказвайте. За да се зарадвате, отидете на пазар. Грижете се за здравето си, обличайте се топло.

Благоприятни дни ще бъдат 11 и 12 февруари, а неблагоприятни – 10 февруари.

Стрелец

Стрелецът трябва да започне седмицата, колкото и да е странно, с развлечения. На културни събития ви очакват интересни и полезни запознанства. Втората половина на седмицата е подходяща за срещи и общуване с приятели. Това са хората, които ще ви подкрепят в трудни ситуации. Почивните дни ще бъдат спокойни и тихи. Прекарвайте свободното си време в мислене позитивно.

Благоприятни дни ще бъдат 8, 11 и 12 февруари, а неблагоприятни – 9 и 13 февруари.

Знаци на земния елемент

Телец

Телецът ще започне седмицата в отлично настроение. Ще се чувствате особено щастливи в личния си живот и ще бъдете много популярни сред противоположния пол. Пригответе се за промяна този уикенд. Но, уви, не всички от тях ще ви харесат и ще ви бъдат от полза.

Благоприятни дни ще бъдат 9, 10 и 12 февруари, а неблагоприятни – 8 и 11 февруари.

Дева

Девите ще могат да постигнат вътрешна хармония, благодарение на топло общуване с любим човек. Бъдете по-уверени в себе си и в собствените си способности – и тогава въпросите както в професионалния, така и в личния живот ще се решават много по-бързо и по-успешно. Работете с пълна отдаденост и бъдете готови за интересни оферти. В неделя ще трябва да тръгнете по пътя, в който трябва да внимавате.

Благоприятни дни ще бъдат 12 и 14 февруари, а неблагоприятни – 13 февруари.

Козирог

Козирозите ще бъдат щастливи в любовта през следващата седмица. Вие сте заобиколени от внимание и грижа и отговаряте същото на партньора си в живота. На средата на седмицата, сряда-четвъртък, трябва да използвате опита си в бизнеса. Не прехвърляйте отговорностите на други хора. Неделя ще бъде особено благоприятно време за вас, когато късметът ще бъде изцяло на ваша страна.

Благоприятни дни ще бъдат 10 и 13 февруари, а неблагоприятни – 12 февруари.

Въздушни знаци

Близнаци

Близнаците могат и трябва да отидат на командировка. Бъдете готови да помогнете на семейството и приятелите си, те наистина се нуждаят от вас сега. Втората половина на седмицата е подходяща за романтични приключения. Покажете максимална грижа за партньора си, изненадайте го или купете подарък.

Благоприятни дни ще бъдат 8, 11 и 12 февруари, а неблагоприятни – 9 и 13 февруари.

Везни

Везните трябва да прекарат началото на седмицата в компанията на семейството и приятелите, особено децата. В сряда се отпуснете и почивайте, обърнете внимание на благосъстоянието. Има смисъл да се запишете за преглед. Енергията и ентусиазмът ще се върнат при вас в края на седмицата. Всички наоколо ще бъдат изненадани от вашия красив външен вид и сияйна усмивка.

Благоприятният ден ще бъде 7 февруари, а неблагоприятният ден ще бъде 9 февруари.

Водолей

Водолеите трябва да бъдат търпеливи, защото началото на седмицата ще бъде трудно. И едва през втората половина всичко ще се подобри. Трябва да работите усилено и с промени в настроението. Опитайте се да останете спокойни и не се отказвайте. Занимавайте се със спорт и общувайте повече със сродната си душа – това ще ви помогне да се върнете към тонуса си.

Благоприятният ден ще бъде 12 февруари, а неблагоприятният ден ще бъде 13 февруари.

Знаци на елемента вода

Рак

В началото на седмицата Раците могат да разчитат на подкрепата на половинката си. Не се доверявайте на непознати хора – има голям риск от измама и манипулация. Проверете отново информацията през този период. Отношенията с роднини ще бъдат обтегнати. Не провокирайте конфликти. Уважавайте и приемайте тяхната гледна точка.

Благоприятният ден ще бъде 10 февруари, а неблагоприятният ден ще бъде 12 февруари.

Скорпион

Скорпионите чакат промяна. Не се фокусирайте върху негативните моменти – настройте се на положителното и продължете напред. Казвайки „не“ на лошото настроение, ще постигнете успех. Втората половина на седмицата ще ви отведе да изградите отношения с партньор в личния си живот.

Благоприятни дни ще бъдат 9, 10 и 12 февруари, а неблагоприятни не се предвиждат.

Риби

За Рибите предстоящата седмица ще започне с дългоочаквано лично предложение. Може драстично да промени живота ви. В професионалните дейности здравословната самокритика няма да ви пречи. През втората половина на седмицата умението да слушате и разбирате другите ще се превърне в особено ценно качество. Това ще помогне за изглаждане на остри ъгли, избягване на недоразумения и конфликти и намиране на компромиси.

Благоприятният ден ще бъде 11 февруари, а неблагоприятният ден ще бъде 13 февруари.

Сватба чака 5 зодии през 2022 годинаПредстоящата 2022 г. според астролозите ще е наистина богата за изненади за много зодиакални знаци. …Dec 30 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!