Сгодени влюбени и 4-годишни близначета загинаха в автобуса на Струма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Десетки човешки съдби са разбити – на жертвите и на близките им.
4-годишните близнаци Албан и Луан са най-малките пътници в македонския автобус, катастрофирал на АМ „Струма“, съобщиха македонските медии. Най-възрастният пътник пък е на 63 години.

Публикуваха списък с 46-мата загинали в автобуса-ковчег на магистрала Струма: Новинарските емисии днес не спират да съобщават нови и нови подробности около трагичния инцидент с …Nov 23 2021vijti.comПо предварителни данни повечето от пътуващите са родени между 1971 и 2004 г. 
При тежката катастрофа тази нощ на АМ „Струма“ загинаха 45 души, а 7 други бяха ранени, пише Блиц.

По информация на македонския премиер Зоран Заев има гражданин от Прешево, Сърбия, който е бил на екскурзията заедно с годеницата си от Куманово. Има и пътник с белгийско гражданство.

Телевизия Алсат-М и онлайн изданието на в. „Вечер“ публикуваха списък на пътниците в автобуса. Засега не е ясно кои от тях са загинали и кои са оцелели. Всички пътуващи са с албански имена.

Стана ясно още, че сред загиналите са Газменд Укали (27) от Кичево и годеницата му Албина Белули (23) от Тетово. Двамата са били в Истанбул, за да 
празнуват рождения ден на момчето. Укали е бил част от кабинета на кмета на Кичево Фатмир Дехари. Информацията за смъртта им е потвърдена и от кмета Дехари, цитиран от македонското издание „Свободна преса“.

„Ако има жив ангел на земята, това беше Газменд Укали“, каза кметът на Кичево Фатмир Дехари.


27-годишният Укали две години е бил младши сътрудник в кабинета на кмета на Кичево, а според кмета е бил изключителен човек и работник.

„Той беше от най-доброто семейство, баща му беше лекар и почина преди три години. „Той беше жив ангел“, каза Дехари.

Пуснаха кадри от последните часове на загиналите хора в автобуса на СтрумаКадър: Youtube, HABERBG NET Снимки и видеокадри на загиналите македонски туристи при напускането им …Nov 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!