Светлана ИЗТРЕЩЯ: Продадохме си дома заради зъл призрак! (Синът й виждал странен чичко)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако си мислите, че семейство Гущерови са продали предишния си имот заради финансови несгоди, както упорито се говори – грешите. Истината е, че зъл дух е обитавал къщата и фамилията се принудила да продаде палата.

Това поне твърди самата Светлана Гущерова, която е категорична, че имотът е обладан от призрак на убит мъж.

Всичко започва, когато синът й Добромир (в момента на 4 годинки) изпитва затруднения със заспиването. Пеленачето имало проблеми със съня (както 90% от децата на тази възраст), спъвало се и падало постоянно (подобно на повечето малчуган).

„Беше блед. Детето просто линееше. Твърдеше, че някакъв чичко го гледа много лошо, искаше да му кажа да се махне. Дъщеря ми Ани разказваше как докато си играли с брат си, той безпричинно се разплакал. И пак твърдял, че чичкото го гледа лошо. Веднъж една приятелка ми беше на гости. Доби дойде при нас и попита дали чуваме музиката от пианото, която чичкото свирел. Друг път погледна една от картините ни и каза, че чичкото е живял тук, но е паднал отвисоко и е станал на звездичка. Много се изплаших!“, разказва Светлана в интервю за „Уикенд“.

Така Гущерова започва да обикаля храмове, църкви, гледачки и баячки. Докато в крайна сметка ходжа не влиза в дома й. „Той обясни, че къщата е построена върху стари турски гробища, а преди това е била сграда за войници. Мъж бил бутнат от последния етаж, паднал и умрял на място. Душата му била в къщата. Направих всичко, което ме посъветва ходжата, но въпреки това Доби се държеше странно и не се чувстваше добре на това място“,разказва суеверната Светлана.

Така в крайна сметка с мъжа й Християн решават да продадат голямата къща. Не заради борчове, не защото дължат 200 000 лева на Кирил Терзиев, нито защото съпругът й играе комар. А заради злия дух, обладал палата.

В момента многодетното семейство живее на квартира в кооперация заедно с четирите си наследника.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!