Светлана Гущерова се снима с Християн-Май вече не са разделени?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана Гущерова и Християн Гущеров станаха по-досадни и скучни и от най-тъпия индийски сериал (щото турските са разкош пред тях). Двамата не спряха да се разделят и събират – сигурно пет пъти в рамките на месец, а един или два пъти се подаваше и молба за спешен развод.

Е, разводът явно отпадна, а бившата Гонзовица и настояща Гущеровица реши да покаже на всички, че с нейния Мечо са се събрали и се обичат тройно повече – ти да видиш…

И видяхме.

Светланка пусна обща снимка, на която се е гушнала с Християн, като двамата явно са на детски рожден ден, заедно с малките. Разбира се, от хлапетата няма и следа, защото Светлана ги пази като очите си – звезда от ранга на Майкъл Джексън да беше, нямаше толкова да ги крие… Но, за сметка на това пък избара яка снимка с Мечо.

Ако трябва да сме коректни, след въпросното фото Мечо се превърна в Прасчо за потребителите в нета. Защо ли?! Ами, защото адски много му отива розовия фон, върху който са изтипосани.

Сега… може Гущерова да е имала предвид, е животът им заедно отново е в розово, но предвид габаритите и визията на съпруга й, както и характерния цвят на сладките зурлести гуцета, зевзеци моментално решиха, че Светлана е барнала фотото в тон с мъжО си.

Редактор: Ясен Чаушев
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!