Сватбени камбанки? Доктор сложи пръстен на фурията Дара / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само преди няколко дни певицата пусна кратко видео в инстаграм, на което се вижда как получава годежен пръстен. Дали на шега или пък съвсем реално Дара и избраникът й са сгодени.

Фармацевтът се представя в социалните мрежи с псевдонима д-р Вин и, както „България Днес“ първи разкри, това е новият мъж в живота на талантливата изпълнителка. От публикациите на певицата става ясно, че докторът слага халка на ръката на Дара. А тя не може да се сбърка. Певицата има запазена марка – винаги е с дълги и изключително добре изрисувани нокти. Малко по-късно Дара пусна и няколко снимки с бижуто.

Ето как певицата получи признание от мъжа си

Ако само до преди няколко седмици певицата загатваше за присъствието на мъж в живота си, сега вече спокойно афишира връзката им. Страстни целувки, заснети и споделени в мрежата, са само малка част от потвърждението за любовта й с доктора. Изпълнителката явно е решила да мине на друго ниво в отношенията и след като от известно време живее заедно с избраника си, вече се е навила и за по-сериозна крачка.

Дара откраднала мъжа на нейна извастна колежка-Снимка Дара е откраднала мъжа на своята колежка Маги Джанаварова. Младата варненка е имала кратка секс аф…Apr 17 2022vijti.com

Дали на шега или не - двойката сияе от щастие в Цюрих

Дали на шега или не – двойката сияе от щастие в Цюрих

Наскоро двамата се върнаха от ваканция в Цюрих. Дара често работи в най-големия град в Швейцария по различни музикални проекти.

Журито в „Гласът на България“ прибави и поредна награда в колекцията. На 21 юни, навръх Международния ден на музиката, в Белград се проведоха сръбските музикални награди Muzzik Video Awards MVA 2K21. Именно песента на Дара „Тъндър“ спечели статуетка за най-добро електро денс видео. Това е второ признание за суперхитовия клип към песента, само преди дни тя взе и наградата на „Бг Радио“. Браво!

Георги Христов: Коя е тази Дара? Галена е известна от други сайтовеСимволът на българската естрада Георги Христов с коментар за шоуто „Гласът на България“. Критиката м…Sep 15 2021vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!