Сватбени камбанки в bTV: Емо Чолаков се ожени за Ивета / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За втората жена на Чолаков не се знае почти нищо, освен че и тя има щерка от предишна връзка. Ивета е взела фамилията на метеоролога и е добре приета от неговите две деца, които трудно преодоляха смъртта на своята майка.

Първата съпруга на Емил загуби битката с рака през януари 2020 г. и издъхна едва на 39-годишна възраст. Именно заради нейното заболяване любимият синоптик на зрителите напусна Би Ти Ви, за да може да е по-близо до нея и да я подкрепя в борбата с коварната диагноза. Тогава обаче той не пожела да сподели за личната драма, която преживява. След смъртта на Краси Чoлаков бе изпаднал в тежка депресия. Съвзе се покрай новото си амплоа на водещ на романтичното предаване „Един за друг“ по Нова телевизия.

Емо Чолаков пред инфаркт, след като налетя на…СНИМКАТази седмица се оказа изключително инфарктна не само за участниците от шоуто „Един за друг“, но също…Apr 10 2021vijti.com

Емо не разкрива как и при какви обстоятелства е срещнал тайнствената Ивета, която е далеч от медийните среди. Сега двамата живеели заедно с неговите деца от първия му брак. Голямата му дъщеря Ема, която е кръстена на него, е вече 15-годишна тийнейджърка, а по-малката й сестричка Дара е едва на 5 годинки. Очевидно двете деца се разбират с мащехата си чудесно, защото четиримата, заедно с нейното момиченце, пътуват на екскурзии из страната почти всеки уикенд.

Родителите на Чолаков, които са пенсионери отдавна и живеят скромно в родния му Гоце Делчев, също се зарадвали на втората си снаха. След трагедията, която ги сполетя, се притеснявали, че синът им няма да може да превъзмогне огромната загyба и ще си остане сам. На 46-годишна възраст обаче той отново е повярвал в любовта и се е престрашил да мине под венчилото.

Възможно е новото семейство Чолакови дa реши и да има свой общ наследник. Синоптикът винаги е признавал, че мечтае да има син, който да наследи фамилията му. И към момента той продължава да работи на Летище София, където се премести след напускането на прогнозата за времето по Би Ти Ви. Емо е метеоролог в РВД и взема солидна заплата на държавната длъжност. Междувременно продължава да бъде ангажиран с Нова телевизия, където се подготвя трети сезон на шоуто „Един за друг“.

Изненада! Емо Чолаков помогнал на Тяна и Иво да спечелят „Един за друг“ / ВИДЕОяна и Иво проговориха за вълнението от победата в „Един за друг“. Дилян Калчев посети големите побед…May 21 2021vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!