Сватбени камбанки в тв ефира: Младият “Стефан Данаилов“ падна на колене пред пловдивска балерина / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Плачете българки! Най-красивия татко от сериала на Би Ти Ви и все по-успешен актьор Павел Иванов вече не е свободен, видя само Hotnews.bg. Звездата се сгоди в Рим за красивата балерина Марина Стоилова, която освен съвършено тяло има и завидна кариера.

Снимка на новият ни премиер от сватбата. Няма да го познаете какво момченце е (снимка) За първи път от повече от десетилетие премиерът на България не е ерген и има съпруга, с която са за…Dec 15 2021vijti.com

Марина се занимава с латиноамерикански и стандартни танци от ранна детска възраст като състезател. Започва да танцува класически балет в НУМТИ „Добрин Петков“, гр. Пловдив. През 2006г. е приета в Национално училище за танцово изкуство гр.София със специалност „Класически балет“, където завършва средно специално образование в класа на Мариана Денева.

От 2011 г. е част от трупата на Национален музикален театър “Стефан Македонски”, участва в целия репертоар на театъра. Завършва бакалавър и магистър „Балетна педагогика“ в НМА”Панчо Владигеров”.

В реалния живот Павел Иванов не е баща, но явно това предстои да се промени. Той е ученик на големия Стефан Данаилов. „Историята на моя герой е малко по-драматична от тази на другите трима татковци… Другите са приятели от години.

Моят герой в началото е като аутсайдер и неговата задача е да се внедри сред другите бащи заради себе си и заради дъщеря си основно“, споделя Павел за ролята си в „Татковци“. Героят му е ветеринар, на когото му се налага да извърви дълъг път след смъртта на съпругата си. Снимките на сериала вървят с пълна сила и скоро той ще се завърне в ефир.

Непоказвана снимка от сватбата на Кирил Петков разбуни мрежата! Kиpил Πeтĸoв и cъпpyгaтa мy Линдa ca зaeднo oт 22 гoдини. Сватбата на Кирил Петков и Линда Oт извe…Dec 18 2021vijti.com


Източник: hotnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!