Сашо Кадиев призна за новата жена (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Досега информацията за нова жена в живота на Александър Кадиев бе само слух, но ето че водещият най-сетне неволно призна, че окончателно е приключил връзката си с майката на дъщеря си, Таня Тончева, и вече в живота му има нова жена.

В момента актьорът и тв водещ е на ваканция в Доминикана , събира естествен витамин D в компанията на хубавото лятно време и новата си любов , с която се очаква съвсем скоро да грейнат в целия си блясък от снимка в профила му.

Сашо Кадиев стана за срам! Негов колега призна, че той и майка му… СНИМКИАлександър Кадиев наскоро бра голям срам в ефир, след като колегата му Башар Рахал призна в скайп вр…Apr 24 2021vijti.com

Пунта Кана

Доминикана

„Положението е Пунта Кана“, написа актьорът в Инстаграм, а от красивите кадри е ясно, че едва ли се наслаждава сам на почивката в това райско кътче.

палми Доминикана

Всъщност за раздялата между Кадиев и Таня се говори активно в последната една година, но досега двамата така и не потвърдиха окончателно раздялата си.

Сашо Кадиев напълно изтри бившата си половинка от живота сиСашо Кадиев е изтрил половинката си Таня Тончева от живота си. Синът на Катето Евро е премахнал всич…Apr 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!