Сашо Кадиев предложи брак на Ивелина на връх Коледа (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Александър Кадиев използва коледните празници, за да направи предложение на своята любима – красивата Ивелина Чоева. Той публикува клипче, а бъдещата булка показа пръстена, който вече грее на ръката й.

Инстаграм

В типичния си за него шеговит стил Кадиев написа отдолу: „Спокойно, майче, не съм насрочил още сватбата“.

В профила на актьора и тв водещ още преди време се промъкна съмнението, че Чоева може би скоро ще става и майка…

Чоева и Кадиев се познават от преди началото на ковид епидемията. Тогава тя си идва у нас и гостува в предаването „Преди обед“ четири месеца преди да затворят страната на 13 март, за да представи мобилно приложение в помощ на жертвите на домашно насилие.

Поддържат връзка от разстояние. И на 13-и си идва буквално за два дни.

„Дойде за два дни и повече не си тръгна”, разказа преди време актьорът.Явно съдбата решила да се намеси и да помогне. Така било сложено началото на тяхната връзка. „Ивелина Чоева е любовта на живота ми!”, призна Кадиев.

Кадиев има една дъщеря от предишната си връзка с Таня Тончева. Малкото Кате е кръстено на майката на Сашко – актрисата Екатерина Евро, и тази година е в първи клас.

Луксозна и много скъпа придобивка на Сашо Кадиев му вгорчи животаСкъпарската кола обаче го принуди да обикаля из цяла Северозападна България. Сашо Кадиев намери акту…Oct 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!