Сашо Кадиев пак сгази лука, мрежата настръхна срещу водещия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сашо Кадиев за пореден път разбуни духовете в социалните мрежи. Този път актьорът и тв водещ качи клипче от дома си, наслаждавайки се на компанията на дъщеричката си Кати. Двамата се забавляват, танцувайки, докато слушат музика. Последователите на Кадиев обаче хич не одобриха факта, че той се разхожда около момичето си с цигара в ръка.

„Много сте сладки, ама защо с тази цигара… в затворено помещение с малко дете“; „Супер сте, ама не пуши пред детето!“; „Бягай с тая цигара далеч от детето“; „Всичкото е супер… ама защо пушиш вкъщи“, възмущават се феновете му в инстаграм.

Сашо Кадиев пред уволнение заради пореден гаф в ефир (Снимки): Едно от най-известните лица в родния ефир, водещият на “ Преди обед“ Сашо Кадиев този път яко сгази…Jun 25 2021vijti.com


Видео:

Сашо Кадиев заплашен с уволнение

Сашо Кадиев май си проси уволнението или поне солидна глоба от шефовете си в „Преди обед“ заради това, което прави с лека ръка, стана ясно миналата седмица. Актьорът и тв водещ редовно закъснява за работа, направи го за пореден път в четвъртък.

В 9:30 ч. на екранната му половинка Деси Стоянова за кой ли път й се наложи да се чуди как да обяснява отсъствието му. С репортерката Рая Пеева дори спретнаха диалог за причината, довела до закъснението на Кадиев.

Закъснението на Кадиев обаче отприщи серия от любопитни признания в ефир. Първо Рая Пеева ди призна как заради успиване не е отишла да играе в детско представление. Събудила се чак в 12:30, когато постановката била отдавна изиграна от колегите й. За щастие в театъра имало втори, дублиращ екип и така отсъствието й било покрито. „Не казах какво съм правила предната вечер, за да не ме уволнят. Няма да го кажа и сега, защото може и оттук за ме уволнят“, засмя се Рая.

След това и Деси Стоянова не скри, че е закъсняла за работа, само че един-единствен път. Появила се в bTV 20 минути по-късно, отколкото планирала, а този ден бил важен, тъй като по сценарий със Сашо трябвало да изкачват фасадата на НДК и Деси искала да е на терен по-рано от обикновено. Закъснението й обаче, не спънало ефира.

В крайна сметка Сашо Кадиев влетя в студиото с 40 минути закъснение и заяви, че… тъй като днес е Еньовден, е спазил стара семейна традиция – да бере билки призори. Станал с 4:30 ч. и хванал гората, където обаче се оказал без покритие на телефона и така и не могъл да предупреди. Както се досещате – обяснението му слиса и екранните му партньори, и зрителите пред малкия екран.

Сашо Кадиев вече прояви лютия си нрав навръх рождения ден на новата си приятелка Макар връзката им да не е много отдавна, Сашо Кадиев вече проявява лют нрав към новата си любов Иве…Jun 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!