Сашо Кадиев оцеля след тежка операция

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Здравословни неволи от година насам са налегнали упорито Сашо Кадиев. Наскоро водещият на „Преди обед“ претърпял сложна операция, при която лекарите извадили от уретера му заседнал камък гигант с размер от 1,3 см. Покрай интервенцията и тревогите синът на Катето Евро стопил цели 9 килограма и сериозно се уплашил, че е само на 36 години, а станал редовен пациент на болниците. Бъбречните му проблеми започнаха още през 2018 г., когато Кадиев почти получи криза по време на жив ефир.

Катето Евро показа Сашо Кадиев като малък и каза, че е грозен-Вижте и дъщеричката муПокрай празника на детето 1 юни много родни и световни звезди показаха снимки от своето детство. Няк…Oct 25 2019vijti.com

Заради нечовешките болки, които изпитваше, се наложи колежката му Деси Стоянова сама да поеме воденето, а Сашо се включваше периодично от болницата, като показваше на зрителите как му вливат венозно обезболяващи.

Майка му Катето, с която Кадиев, жена му Таня и дъщеричката им все още живеят заедно, се включила активно в оздравителния му процес, който ще продължава месеци нареди заради предразположеността му към образуване на камъни, и редовно му правела целебни чайове и отвари с билки, които лично събирала от планината край Кокаляне през лятото.

Преди броени дни и половинката на Сашо разкри, че е имала здравословни проблеми, отправяйки поздравително писмо към един от известните професори по УНГ болести в Пловдив. Таня обаче не пожела да сподели каква точно помощ й е оказал специалистът, но увери приятелите си в социалните мрежи, че се чувства добре и не е необходимо да се тревожат за нея.

Последната половин година беше трудна за жената на Кадиев, която внезапно загуби своята майка и потъна в скръб. Благодарение на неговата подкрепа и тази на свекърва си Катерина, с която са в чудесни отношения, танцьорката успяла да се съвземе и отново се върнала към нормалния си ритъм на живот.

Сашо Кадиев се стопи с 9 килограма без усилия – ето диетата му (Снимки)По-наблюдателните от вас сигурно са забелязали, че водещият на „Преди обед“ и „България търси талант…Dec 17 2019vijti.com

Източник:ретро.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!