Сашо Кадиев зъзне на меден месец на Филипините – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Това лято Сашо Кадиев и събитията около него захранват новините. Скоро се състоя така дълго чаканата сватба в луксозно имение. И младоженци и гости ни направиха съпричастни със събитието като публикуваха множество снимки, запечатали незабравими за тях моменти от събитието.

Той и красивата му съпруга веднага след церемонията и края на празненствата хванаха куфарите за Филипините, където да се отдадат на меден месец. Единственото, което май не са преценили, че сега там е дъждовен сезон и вали непрекъснато. Въпреки това Сашко намира положителното във всяко преживяване с любимата си.

Здравето и щастието са най-големите ни богатства.
Да бъдем благодарни за всеки момент, в който сме здрави и свободни да откриваме нови хоризонти. Животът е пътешествие – нека го изживеем с благодарност и радост!

Това написа той в профила си в социалната мрежа като се показа топнат в топлите води на Южно китайско море. Веднага го подхванаха почитателите му, някои с пожелания, други с подигравки.

Бегай вътре бе Сашко, ча те удари гръм

Саше,майка…прибери се,голяма мъка ти е …

Малееее дано не та види майка ти Саше ще ти се скара , че се мокриш под тоя дъжд

Саше, гледай да не те тресне некой гръм, че не знам какво ще@правим без тебе !

В този сезон е така, повече дъжд, затова е евтино

Ох, невероятно красиво място , Саше, никак не съжалявай, че е дъждовно, по добре няма как да е предвид това,че сте на Honey moon

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!