Сачева: Предлагат по 30 лева на час, за да протестираш

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Това, което наблюдаваме през последните дни е да не се признава легитимният избор на хората, не може да се иска оставка без ясни аргументи. Не отричаме, че има хора, които са недоволни, но в редиците от вън има и платени провокатори“, заяви министърът на труда и социалната политика Деница Сачева в ефира на Канал 3, предаде новини.бг.

Юлия Педева: Синът ми не помни, че е бил на протеста, сега е окован и целият в рани. Полицаите са си правили селфита под колонитеМайката на един от арестуваните на протеста и настанени в „Пирогов“ младежи – Юлия Педева, разказа к…Jul 13 2020vijti.com

„Ние сме получили сигнали от наши симпатизанти за това, че се предлагат по 30 лева на час, за да протестираш“, каза още Сачева.

„Очаква ни сериозна зима“, заяви социалният министър.

Тя обясни, че никой не си дава сметка, че ако няма парламент през зимата, някой трябва да взема решение за епидемичната обстановка, да договаря европейски средства, което трудно ще се случи по време на служебен кабинет.

„Хаосът в момента не помага. Призовавам към отговорност“, каза Сачева.

Протестът срещу властта: Не падне ли властта до утре, нещата ще се променят категоричноХората, които протестират срещу властта в София, все още се събират на „триъгълника на властта“. По …Jul 12 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!