Сапунка след „Фермата“: Даяна стана първа приятелка с годеницата на Данчо, след като ги раздели (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като месеци наред бяха най-обсъжданите личности във „Фермата“, и Даяна, и Данчо напуснаха риалитито дни преди Големия финал. Противно на очакванията обаче, отношенията между заформилия се в предаването любовен триъгълник между общинския съветник от Габрово, годеницата му извън шоуто и актрисата, придоби ново измерение след края на риалитито:

Неочакват обрат настъпи в отношенията между двете жени на общинския съветник от Габрово Йордан Белев, който влезе сгоден във „Фермата“, но от там излезе и без годеница, и без мечтаната си жена в лицето на Даяна Ханджиева .

Гаджето на Даяна Ханджиева-Симпатичен млад мъж, от когото тя се опита да избяга във Фермата-Снимка В предаването „Тази сутрин“ по bTV Даяна каза, че от за себе си е научила, че може, знае и умее д…Dec 10 2020vijti.com

Обаятелната актриса от „Скъпи наследници“ завъртя дотолкова главата на фокусника, че в стопанството той забрави за жената, която го чака в реалния живот.

А тя, въпреки силните чувства към Белев, все пак не пренебрегна достойнството си и му върна годежния пръстен.Данчо и Камелия

„Камелия е изключително интелигентна жена, която след първоначалния шок и емоции е осъзнала позитивите, които й носи цялата ситуация, и се е възползвала максимално от тях, за което я адмирирам. Дори в момента с нея сме в добри отношения и се чуваме често. Всичко е изгладено, никой не мрази никого“, заява Ханджиева в интервю пред столичен ежедневник.

Даяна коментира и отношенията си с пилота Петър, към когото насочи симпатиите си в последнит седмици преди финала. „Той е мъж, който си заслужава, но просто химията ни не се получи там. То се усещаше още в началото, че не сме един за друг. След като 2 месеца не сме осъществили контакт, а се случи накрая, със сигурност нещо не е било както трябва. Той е млад, красив мъж с глава на раменете. Флиртът беше много приятен за момента, но никога не съм си представяла, че това нещо може да излезе извън предаването“, обясни Ханджиева.

Даяна и Петър

На влизане във „Фермата“ тя сподели, че се е решила на участие, за да изясни отношенията си с тогавашния си приятел – баскетболиста Кристиян Ставрев. „Той много порасна, може би аз вътрешно съм го прекарала през много катарзисни моменти и вероятно благодарение на тях той израсна като човек. В момента и двамата достигнахме до нивото, в което може преодолеем цялата болка, която сме си причинили. Днес сме в прекрасни отношения“, твърди фаталната красавица.

Ето домът на Даяна Ханджиева в интервю, след като излезе от Фермата-Видео Малко преди финала на риалити формата „Фермата“ красавицата Даяна Ханджиева беше елиминирана от На…Dec 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!