Санитарка от „Св. Мина“: Проф. Петров ме съкрати, за да ми отмъсти, че се подписах за неговата оставка / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Надка Филянова е първата, която започва да работи в ковид отделението на МБАЛ „Св. Мина“ в Пловдив. През цялото време е била санитар на две места, но вече е съкратена от едното, за да се уреди приближена до управителя.


Филянова била преназначена от 8-часов работен ден на 4 часа, заради друга санитарка, която върви в екип заедно с проф. Петър Петров (б.р. – управител на Св. Мина) още от АГ „Весела“. Другата служителка е сменяла няколко позиции в „Св. Мина“, за които няма нужното образование, включително е била и касиер. Предпоследното й назначение е санитар в отделение „Рентген“ на половинката щат, отнет от Филянова. Впоследствие се оказва, че е въпросната служителка е бременна и от една седмица е сложена да работи на регистратурата.

С последната вътрешна заповед на управителя Филянова е назначена на позиция, на която ще получава по-малко от минималната работна заплата. Тя смята, че действията на проф. Петров са като отмъстителна мярка, защото се е подписала в подписката с искането за оставката му.

„В тежките моменти, когато умираха хора и ние, санитарите носихме мъртъвците той се хваща на лъжите на „добороволците“. Аз даже не виждам какви бяха тия доброволци, нали трябва да полагат доброволен и безвъзмезден труд“

Вижте останалата част от историята на Надка Филянова гледайте в прикаченото видео!

Проф.Рачев прогнозира ОГНЕН АД до броени дни: Живакът скача до 50 градуса! Тази сутрин по бТВ климатологът проф.Георги Рачев коментира опустошителното торнадо, което удари вч…Jun 25 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!