Само Тодор Славков почете паметта на дядо си в Правец / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

По нетрадиционен начин бе отбелязана 109-ата годишнина от рождението на Тодор Живков на 7 септември. Организаторите на събитието, което винаги се провежда в родния дом на бившия Първи в Правец, тази година излязоха извън рамките на официалните слова и поднасянето на венци и спретнаха специална програма, придружена с коктейл на финала.

Илияна Йотова ожени сина сиПрезидентът Румен Радев бе гост на церемонията Още един важен пост зае вицепрезидентът Илияна Йотова…Sep 7 2020vijti.com

Всички, дошли да почетат паметта на Живков, имаха възможност да наблюдават на живо огнено шоу, което се разигра на метри от паметника на покойния държавник. Освен това присъстващите можеха да разгледат и специална изложба с подаръци, които Тато е получавал през дългогодишното си управление от световни лидери, високопоставени лица и свои роднини и приятели.

За поредна година рожденият му ден бе уважен предимно от обикновени граждани, общественици и от кмета на Правец Румен Гунински. Единственият представител на рода на Живкови, който поднесе букет на паметника на бившия Първи, беше неговият внук Тодор Славков, син на Людмила Живкова и Иван Славков. Жени Живкова и нейните наследнички отново не бяха забелязани сред присъстващите, липсваше и синът на Живков – Владимир, който през последните 2 години има сериозни здравословни проблеми и е почти неподвижен.

Припомняме, че на 5 август се навършиха 22 години от смъртта на Тодор Живков. На помена, който отново се състоя в къщата му в Правец, не дойде нито един член на неговата фамилия.



Източник: Ретро

Кеворк Кеворкян: Цунамито предстои. Перник е само премиерата!Перник трябва да се възприема като един от образите на Разрухата – нищо повече. Това, че сме свикнал…Feb 5 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!