Самоуби се 23-годишен български поет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-талантливите млади поети на България Стефан Кичев е сложил край на живота си тази нощ, съобщи София прес. Той е бил едва на 23 години. Причината за трагедията все още не е ясно, води се разследване. През 2013 година печели литературния конкурс за ученици Малки Поетики и впоследствие участва в литературния фестивал София „Поетики“, като е най-младият участник.

Завършва Първа английска езикова гимназия и следва в Нов български университет. Работи като финансов журналист в американска медия. Кичев бе част от проекта “Моята българска история“, която се фокусира върху успелите българи, оставили следа в историята на други страни.

Заради романтичните си лирични творби младият автор често бе сравняван с Пейо Яворов, който бе и сред любимите му автори, наред с Димчо Дебелянов и Никола Вапцаров. Сред другите творци, от които Стефан се учеше и постоянно препрочиташ бе Оскар Уайлд.

Пациентът, който се самоуби в Бургас, се е самоубил от страх от Ковид. Видял човек да умира до него в болницатаСтрах е причината за самоубийството на човека, който днес скочи от 8-ия етаж на болницата в Бургас …Nov 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!