Самотен баща на две деца с тумор в мозъка има нужда от нашата помощ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Започна набиране на средства за жителя на Кричим Спиро Филипов.

Мъжът е с тежко онкологично заболяване и е баща на две деца. Наскоро му е поставена диагноза тумор в мозъка с множество разсейки. Мъжът е в тежко състояние, прикован е на легло и не може да работи и да продължи да се грижи за децата си.

Пощенска служителка окрала пенсии и социални помощиСлужителка на пощенска станция в ромския кв. Изток в Кюстендил е заподозряна в кражба на пенсии и со…Apr 29 2020vijti.com

Община Кричим е съпричастна с тревогите и проблемите застигнали семейството на Спиро Филипов. Кметът на Кричим Атанас Калчев съобщи, че общината ще предприеме всички възможни действия за подпомагането им – осигуряване на топла храна, материална, финансова и психологическа подкрепа.

„Живеем в трудни времена, но и в трудните времена трябва да се държим заедно, защото само така можем да оцелеем като хора и като нация. „Нека заедно да подадем ръка на две деца и техния болен баща, нека заедно да им помогнем да се изправят, нека заедно да им върнем надеждата, че доброто съществува!“, призова Атанас Калчев.

За подпомагане на онкоболния мъж е открита банкова сметка.

IBAN: BG34 CECB 9790 40I5 2809 00 /В ЛЕВА/

BIC:CECBBGSF – ЦКБ АД Клон Пловдив България

НЕКА БЪДЕМ ЗАЕДНО В БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА!

Улична котка търси помощ в Спешното за малкото си Трогателната история разплака Истанбул Улична котка разплака Истанбул като занесе болното с…May 1 2020vijti.com

plovdiv24.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!