Руснаците няма да работят през април

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Президентът на Русия Владимир Путин обяви, че удължава до края на април неработните дни в страната. През това време държавата ще плаща заплатите на хората, съобщи ТАСС.

Русия лекува вируса!, твърди професор. Борисов иска да почерпим опит от руснацитеБългарският премиер изненадващо обяви на извънредния брифинг на Министерския съвет, че ще се свърже …Mar 23 2020vijti.com

„Пикът на епидемията по света още не е дошъл, включително и в нашата страна. В тази връзка реших да удължа неработните дни до края на месеца, тоест до 30 април включително“, заяви той в обръщение към гражданите на Русия. Путин уточни, че неработните дни ще минат „със запазване на работните места и заплатите“.

Припомняме, че като първа мярка за справяне с пандемията Путин обяви тази седмица за неработна в цяла Русия и пое ангажимента работните места и заплатите на всички да бъдат платени.

Русия с огромен пробив: Имаме 6 лекарства против коронавируса! В момент, когато най-желаната от всички по целия свят новина е възможно лечение или ваксина срещу…Mar 20 2020vijti.com

Източник:дунавмост

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!