Руслан Мъйнов за семейството си в Украйна: Страх ме е! Предпочитам да мълча!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-големите екранни любимци у нас, актьорът Руслан Мъйнов, е сред хората, засегнати пряко от войната Русия-Украйна . Не е тайна, че самият Руслан е бесарабски българин, роден в Украйна, а  семейството му в момента е центъра на събитията.

„Притеснен съм за обстановката в Украйна.

Да, там положението е сериозно. Толкова невинно избити хора, не мога да се коментират ей така, затова не искам да се спекулира с темата. Едно е да говоря за театър, друго за обстановката там. Предпочитам да мълча и няма да споделям каквото и да е било“.

Това каза актьорът в откровен разговор.

Майка му, сестра му и племенникът му все още са там. Руслан е толкова притеснен за тях, че категорично отказва да говори по темата. Близките му живеят в Измаил, където е роден актьорът. Всички в момента търсят начин да дойдат у нас.

„Страх ме е! Положението е сериозно“, казва Руслан. Иначе той сега чувства носталгия по годините прекарани в бившия СССР, но вече никога няма да се върне там.

„Украйна много се промени, хората и начинът им на мислене. Не знам дали е за добро или лошо, но всичко ми е чуждо“, казва шоуменът, цитиран от столичен всекидневник.

Българско момче пътува с дни до Украйна, за да спаси съпругата си Виктория и Али в момента живеят в бащиния му дом в кърджалийското село Велешани. Украинката В…Mar 7 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!