Румен Радев с горещ коментар след скандала със сина му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Президентът Румен Радев коментира скандала със сина му. Пред журналисти той направи изказване, свързано и с други горещи теми.

Държавният глава отправи призив към журналисти и служби да разследват злоупотребите с европари, извършени в периода от 2015 до 2018 година. Това беше неговият отговор на въпроса за казуса с обществената поръчка на джипове за МВР, разследвана от OLAF, пише БЛИЦ, позовавайки се на Нова телевизия.

Личните драми в живота на Радев-младшиОгромен скандал гръмна около сина на президента Румен Радев – Георги, а бурният отзвук и коментарите…Feb 12 2021vijti.com

Президентът заяви, че очаква от медиите да бъдат не по-малко активни и по други констатации на OLAF.

„Към констатацията на OLAF и ЕК за крупните злоупотреби в Агенция „Митници”, които облагодетелстват, според техни доклади, определени фирми и лица на висши публични длъжности в България и ощетяват европейския бюджет“, заяви още държавният глава, цитиран от БЛИЦ.

Той подчерта, че по разчети на комисията за периода 2015-2018 г. стойността на загубите възлиза до 1 млрд. лв. в едно с лихвите, които дължим.

Държавният глава коментира и скандала със сина си.

Той заяви, че от началото мандата семейството му е подложено на непрекъснати атаки. Президентът добави, че няма намерение повече да коментирам този режисиран скандал.

„Вие, медиите, имате всичките ресурси да проверите фактите и едва тогава да информирате широката общественост. Установете ги вие. Аз не съм разследващ орган“, заяви още Румен Радев, цитиран от БЛИЦ.

Къде изчезна Деси РадеваМистериозното изчезване на Десислава Радева от публичния живот на страната продължава почти година. …Feb 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!