Ромина Тасевска изложи здраво мъжа си в жив ефир!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Футболистът Дарко Тасевски толкова обича колата си и така я пази, че кара жена си и децата си да спазват железни правила, за да не изцапат интериора. Не говорим само за забрана да се яде в колата, което е нещо нормално особено, ако автомобилът е нов и скъп.

Панелистката в „На кафе“ Ромина Тасевска разкри, че децата им трябвало да се събуват, за да се качат в колата на баща си. „Децата се събуват още преди да се качат“, уточни бившата мис България.

Виждайки изумените погледи и реакцията на Гала и колегите си при това откровение, Ромина вероятно веднага е съжалила за него. Но уви, беше вече късно и вече цяла България знае, че мъжът ѝ е доста дребнав и създава неудобства на семейството си в полза на колата си.

Малко преди това пък футболната съпруга призна, че мъжът ѝ много ѝ се карал, защото влязла в скъпоценното му возило с някакъв лосион, от който оставали малки частици, които трудно се чистели.

Гала призна за здравословен проблем в ефир: Може да си изгубя гласаТв водещата Гала тази сутрин призна в „На кафе“ за здравословен проблем, който я мъчи от известно вр…Jan 28 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!