Родна звезда предизвика свиреп гняв в „Пееш или лъжеш“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Последните събития в шоуто „Пееш или лъжеш“ провокираха сериозна доза гневни изблици сред зрителите, а причината е популярна народна певица.

Панелистите бяха уличени в лъжа, след като нито Саня Армутлиева, нито Дивна признаха в ефир, че познават изпълнителката – така, както Константин бе честен в предния епизод.

Става дума за народната певица Надя Казакова, която и Саня, и Дивна познават много добре. И заради която бяха ощетени, по мнението на мнозина, всички останали участници.

Казакова спечели последния епизод на „Пееш или лъжеш“ като уж случаен певец, което предизвика вълна от гневни реакции в мрежата.

„Надя Казакова спечели и не е честно спрямо останалите участници! Тя безспорно е талантлива, пее и в гвардейския ансамбъл и е известна и позната на всички от панела!“, гласи един от многото коментари в страницата на формата. А ето и малка част от останалите:

„Иван и Андрей също я разпознаха! Няма начин Миро да не е познал Надя Казакова!“, „Надя Казакова. Невероятен глас. Няма начин Миро да не знае Надя, тя също е откритие на Слави Трифонов.“/show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!