Ризова към Костадинов: Това е разкъсаният микрофон на репортер на БТВ, нападнат от вашите хора

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чух, че е имало напрежение на протеста с журналисти, но неслучайно сме на 112-о място по свобода на словото и огромна част от медиите не са обективни. Така лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов отговори на въпроса на Цветанка Ризова в „Лице в лице“ по бТВ какво знае за вербалната атака срещу репортери на телевизията от протестиращи днес.

Ризова показа разкъсания микрофон на журналисти на телевизията, а по скайпа Костадинов уточни: Не мога да го видя заради гледната точка на камерата.

Разкъсан микрофон, вследствие на подложени на вербален и физически натиск момчета и момичета, каза още Ризова.

Ако са били подложени на физически натиск, съветвам ги да се обърнат към адвокати, както наши хора ще се обърнат към такива заради изтекли лични данни по вашата телевизия. Аз също ще потърся адвокати заради моето ЕГН, което бе показано в ефира. Излишно помолих да бъде зачеркнато, но не стана. Не бива да се сърдите на хората, че има агресия срещу медиите, които се едностранчиви и предлагат само едната гледна точка. Действа пропаганда, която е едностранчива, каза още Костадин Костадинов.

Костадин Костадинов: Утре ще подам жалба в Комисията за защита на личните данни и в съдаУтре ще подам жалба в Комисията за защита на личните данни и в съда. Това обяви лидерът на „Възражда…Jan 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!