РЕТРО: Служителка на Дългия: Слави Трифонов е кошмар, крещи и чупи телефони в стените!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За деспотичния нрав на Слави Трифонов, който абдикира от предстоящите парламентарни избори, се говори от години. Хората от екипа му обаче никога не са си позволявали да коментират публично униженията и жестоките скандали, които търпят от шефа си, тъй като за подобни изяви се отнасяли сурови глоби.

Фарида Саид, която чупи стериотипите в родната полицияФарида Саид, чупи няколко традиционни схващания за своята професия – млада е, жена и със сигурност н…Feb 15 2021vijti.com

Бивша служителка на Дългия обаче прави шокиращи разкрития за безобразното му поведение в интернет форума „БГ Мама“, където хиляди жени от страната дискутират всевъзможни теми. Подчинената на Слави се е подписала с псевдоним, за да не си навлече гнева му, но е вписала, че е жена на 45-годишна възраст. „Ами, пожелайте си го Слави и ще го получите. Аз понеже съм работила едно известно време с него, не за него, а с него и шоуто му, та знам що за човек е. Както написа някой по-нагоре – деспот. Но и това е малко. Хората от екипа му реват от него, и то буквално, що народ не издържа и се махна. То не беше Евтим Милошев, Росен, сценаристи, балерини, певци… Как пък една жена не го издържа. Кошмарен е, вика, крещи, чупи телефони в стените. Как изобщо издържаха някои хора там, се чудя… Няма такава гад, егоцентрик и самовлюбен. С патриотите е патриот, с чалгарите е чалгар, с обикновените хора и той обикновен. Фалш от всякъде. А вие гласувайте, гласувайте…“, пише възмутената жена, работила с Трифонов.

Досега единствено напусналият отдавна кораба на Дългия Любо Нейков си е позволявал да споменава, че екипът и сценаристите са били глобявани по минимум 200 лева, ако шефът им не е на кеф и го подразнят, нарушавайки казармените порядки, които е въвел. Другите обаче се страхуват да не ги застигне отмъщение, ако извадят на бял свят подобни факти от зад кулисите.

Припомняме, че през 2019 г. софиянката Хубавена Ненкова сподели в интернет пространството, че гардове на Трифонов са ударили колата ѝ в столичния кв. „Изток“, а след това от втория автомобил от ескорта на чалгаря, пълен догоре с мускулести охранители, скочили и започнали да ѝ се ежат, заплашвайки я с физическа саморазправа. Потърпевшата бе публикувала писмото си на официалната страница на шоуто на чалга месията във фейсбук. Впоследствие обаче той побесня от разкритията ѝ и започна публично да я издирва, вследствие на което жената бе изключително разтревожена и притеснена.


Източник: Ретро

Питбул обезобрази и счупи черепа на 4-годишно. Приеха го в „Пирогов“Питбул нахапа жестоко 4-годишно дете в София. Кучето е било без намордник и каишка. Майката на детет…Apr 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!