Репортерът с прощално ВИДЕО за водещия Милен Цветков

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

„Направих това видео, защото имам нужда да си споделя болката и защото искам сина ми да го гледа един ден, и да разбере, че истинските приятели са завинаги и затова трябва да си прощават“, заяви в социалните мрежи Даниел Петканов.

Адвокатът на убиеца на Милен Цветков – семеен приятел на Миню СтайковКой пое на секундата защитата на 22-годишния убиец на журналиста Милен Цветков след зверската катаст…Apr 24 2020vijti.com

„За 9-те години, в които имах привилегията да работя за Милен през предаването са минали десетки абсурдни и скандални случаи, свързани с беззаконието по пътищата и последващата неадекватност на съдебната ни система.“, казва още репортерът, който беше близък приятел със загиналия водещ. Ето какво казва още той към поста с видеото, което е подготвил:

Ако българският съд се изгаври и този път аз сериозно ще обмисля варианта да емигрирам със семейството си някъде, където хората носят строги последствия за престъпленията си.

Далеч съм от мисълта, че в „белите“ държави всичко е изрядно, но тук усещането ми е, че масово в затвора с ефективни присъди влизат кокошкари, а големи (разбирайте заможни и с контакти) престъпници и убийци „лежат“ по общежития и болници и накрая ги освобождават предсрочно с голям аванс.

Не било сигурно кой управлявал…. и кой знае още какви безумни вратички в законите ще се търсят и използват, но ние да не сме някакви примати. Стига вече безобразия с невинни хора, мачкани и убивани в гръб от пияници и наркомани! СТИГА ВЕЧЕ! Отдавна ни писна!

Нова драма: Милен Цветков познавал убиеца сиНова драма около убийството на Милен Цветков. Според журналиста Крум Савов тв водещият познавал нарк…Apr 24 2020vijti.com

Източник:глас

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!