РЕЗИЛ: Лора Крумова покани геодезист от Елин Пелин да говори за ваксините (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тотална излагация беляза първото излизане в ефир на известната журналистка Лора Крумова, която прекрати телевизионната си кариера в последните години. В „На фокус“ блондинката реши да нищи първо темата с ваксините, но за целта вместо изтъкнати имена в медицината, покани световнонеизвестни гости.

Един от тях, назовал се като инж. Асен Иванов, първи взе думата, като обясни в национален ефир как ваксините били твърде нови и се заоплака от обявената на 12 март миналата година пандемия от екс премиера Бойко Борисов и началникът на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски. Справка на Lupa.bg разкри, че сульо-пульото е геодезист от Елин Пелин без никакви познания в медицинската сфера.

Лора Крумова се връща в Нова тв. Ето и за колко пари:Лора Крумова се връща в Нова тв за 7 бона Тв рокадите за предстоящия есенен сезон започнаха още в ра…Aug 2 2021vijti.com

За щастие, след инженера, нахвърлил куп фейк данни как никой не носел отговорност за ваксините и техните странични ефекти, Крумова помоли педиатъра и детски пулмолог д-р Милена Янкова да обясни достоверна информация за препаратите.

„Да, може би са минали само 2 години от изпитанията на тази ваксина, но тя доказва своята ефективност”, обясни д-р Янкова.

„Идвайки в кабинета, хората са решили коя ваксина ще си сложат. За съжаление не се покачва броят на ваксинираните”, обясни д-р Милена Янкова.

По думите й в момента най-засегната от пандемията е групата на тийнейджърите.

Черни облаци надвиснаха над Лора Крумова! Журналистката в процес на развод (СНИМКИ)Лора Крумова е пред раздяла с бащата на децата си Сотир, шушука се упорито в медийните среди. Телеви…Aug 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!