Резил! Лили пя пред 3 духалки във Велико Търново (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пълен резил на последния концерт на Лили Иванова във Велико Търново – 82-годишната прима бе принудена да пее пред три духалки, за да се стопли в ледената зала на местния Дворец на културата!

Търновци посрещнаха звездата на поп музиката с бурни овации и скочиха на крака в мига, в който тя стъпи на сцената.

И пак така, на крака, цялата зала слуша, аплодира и пя с любимата си изпълнителка култовите „Щурче“, „Детелини“ и „Панаири“.

Въпреки че някои от песните си Лили Иванова представи в нови аранжименти, публиката безпогрешно разпознаваше парчетата още при първите тактове на музиката. А на най-лиричните песни „За тебе бях“, „Този свят е жена“, „Животът“, „Искам те“, „Невероято“, „Присъда“ в залата светваха десетки телефони, пише „Борба”.

Мариана Попова с ковид, мрази Лили Иванова и правителствотоПевицата Мария Попова и дъщеря й Екатерина са с коронавирус. Това съобщи самата изпълнителка в социа…Sep 27 2021vijti.com

Близо два часа продължи концертът на Лили Иванова, въпреки ледения и негостоприемен дворец на старата столица. „Студено ли ви е?“ бяха първите думи, с които примата се обърна към търновската публика и след това призна, че тя и музикантите й отдавна не са брали такъв студ на концерт.

За да се стопли и да спре да трепери, тя събра около себе си печките на Двореца на културата и в движение облича и съблича яке. После с удивително чувство за хумор, за да вдигне настроението на търновци, тя каза: „Този концерт много разнообразен излезе.

Видяхте ме облечена, съблечена – всякаква. С една печка, с две печки, с три печки, но нали знаете, французите имат една поговорка: „На война като на война“.

Откликваща и благодарна за емоцията и музиката, беше търновската публика, нищо, че хората изслушаха целия концерт, опаковани в зимните си дрехи.

На репетицията преди концерта Лили е с дебело яке…

Лили Иванова дойде във Велико Търново с бенда си – Орлин Цветанов – цигулка, Ангел Дюлгеров – китари, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни. На сцената, заедно с примата, бяха и момичетата от трио „ЛаТиДа“.

Концертът във Велико Търново премина според всички изисквания на здравните власти. Турнето на Лили Иванова продължава в Шумен и Русе и ще завърши през декември с три концерта в зала 1 на НДК в София.

Лили Иванова за първи път коментира скандала с концерта йУнищожителни критики на концерта й в Античния театър в Пловдив, състоял се пред около 3000 души публ…Sep 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!