Резилът е голям: Изритаха жената на Краси Радков от БНТ след първото предаване

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скоропостижно свърши тв кариерата на жената на Краси Радков. Актрисата, която дълго време бе по майчинство, изненадващо се вмъкна в екипа на предаване на БНТ, но само след един репортаж изглежда е затворила отвън входната врата на сградата на столичната ул. „Сан Стефано“ 29.

Чаровната Станислава Ганчева има опит в БНТ, където преди години бе водеща на нощния блок „Полет над нощта“. Паметливи телевизионери напомнят, че за това й амплоа я кани лично покойният Хачо Бояджиев. Дипломираната журналистка има стаж и в сутрешния блок на държавната медия, където работи заедно със Сашо Авджиев. Кариерата й на „Сан Стефано“ обаче приключва, след като влиза в пререкания с бившата шефка Уляна Пръмова, която не я пуска да участва в танцувалното риалити Денсинг Старс.

На 26 септември водещата на неделното предаване на БНТ „Отблизо“ Мира Добрева представи новото лице в екипа си и анонсира, че занапред зрителите ще виждат Станислава на живо от домовете на известни личности. Включването в ефир на жената на Краси Радков обаче с нищо не впечатли – от една страна рубриката не предложи нищо ново, форматът й е твърде изтъркан и масово използван от всички телевизии, и от друга – наложи се от студиото Добрева да задава допълнителни въпроси на инфлуенсърката Теа Минкова – жената до актьора Наум Шопов, припомнят от „Пик“.

Втори репортаж от дома на звездна двойка обаче така и не бе излъчен в предаването от миналата неделя.

След 15 години вярна служба при Слави Трифонов Краси Радков му обърна гръбСлед 15 години вярна служба при Слави Трифонов Краси Радков му обърна гръб и се вля в екипа на негов…Sep 21 2021vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!