Рашков: Резиденцията „Бояна“ не е строена, за да се водят плеймейтки и да се спи с пачки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Правителствената резиденция е построена от данъците на българските граждани и не е там, за да се водят плеймейтки. Това каза служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков по БНР.

Палатът на Слави с джакузита, винарна и асансьор! Дългия се шири в 5-етажна къща в „Бояна“ (Снимки)Слави Трифонов влиза в политиката с внушителни имотна състояние,  научи HotArena. През последните 20…Apr 24 2021vijti.com

Той попита как може един български премиер да спи с около 2-3 млн. в спалнята:

„Българските граждани от своите данъци са построили правителствена резиденция. Тя не е там, за да се водят плеймейтки“, категоричен бе служебният министър.

Темата беше повдигната и от бизнесмена Светослав Илчовски, който заяви пред Евроком, че познава коя е станалата известна като Мата Хари жена и уточни, че тя не е Маги Бадер, която прокуратурата бе извикала на разпит. Илчовски обяви, че изнесената информация за Бадер е била фалшива.

„Една красива жена много лесно може да преодолее защитата ми“, беше коментарът на Бойко Борисов пред германско издание, след като снимките бяха публикувани.

„Снимката е направена в правителствената резиденция, където живея. Отдавна съм разведен и живея сам. Имам ли любовен живот? Разбира се, че имам. Ако хората ги интересува, мога да го кажа: Аз съм човек с човешки потребности. (…) Въпросът е, че никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала, охраната не е претърсвала и контролирала чантата й. (…) Вероятно е било безразсъдно. Именно заради това на извършителите вероятно им е било лесно. Една красива жена може много лесно да преодолее защитата ми“.

Припомняме, че първото предположение на Борисов беше, че президентът Румен Радев го е снимал с дрон, като това се е случвало неведнъж.

Вдовиците Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова заедно на море. Пуснаха страхотна снимки Въпреки трагедиите: Две силни жени, усмихнати на пясъка Всеки, който ползва интернет, знае какво „…Jul 29 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!