Рашков за отпускарите в службите: Ако не се явят днес или утре, не бих могъл да работя с тях

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ръководители от висок ранг на служби, които по Конституция са призвани да осигуряват националната сигурност. Сменя се правителство, на което трябва да служат. “Излязоха в отпуск по време на жътва” – когато трябва да подготвяме избори и да дадем увереност на гражданите, че няма да има измами.

ЗАПОЧНА ЛИ ЧИСТКАТА?: Бойко Рашков освободи административния секретар на МВР Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков е освободен от длъжност административни…May 12 2021vijti.com

И тук видях спекулации – не всички са в неплатен отпуск, някои се явиха, когато бяха поканени. Могат да бъдат върнати на работа и да бъдат освободени. Смятам, че това трябва да стане. Не може ръководителите на службите да са в неизвестност. Днес или утре ще са поканени отново и ще видим как ще се действа, ако не се явят.

Това каза служебният вътрешен министър Бойко Рашков в ефира на БНР и допълни, че не би могъл да работи с тях. Причината – ДАНС е извършвала редица престъпления във връзка с използването на СРС.

„С решаващото участие на бившето вече правителство служители на ДАНС от кръга „Библиотекарите“ са настанени на работа в други държавни структури като Държавна агенция „Финансов контрол“, КПКОНПИ, Националното бюро за контрол на СРС“, заяви той в ефира на Българското национално радио и беше категоричен, че това е така нареченото „окопаване“ на властта, а целта е да се създаде репресивен апарат, който лесно да бъде използван.

Бойко Рашков: Ако бях шеф на БТВ, щях да уволня Гавазова и Златимир ЙовчевКадър БТВ Изненадваща критика към водещите на БТВ отправи новият вътрешен министър Бойко Рашков. Зак…May 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!