Рапърът Устата: Не заплата, ще даря цялата сума за боеприпасите / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Премиерът Кирил Петков излезе с предложение всеки българин да отдели по една заплата за въоръжаване на украинските бойци. Това предизвика бурни обществени реакции, а социалните мрежи гръмнаха иронични коментари и обидни квалификации.

“Маркет линкс“: Кирил Петков е най-харесваният политически лидер у нас, ГЕРБ обаче изпреварва ППГодина след последните редовни избори за Народно събрание ГЕРБ изпреварва „Продължаваме промяната“ к…Apr 5 2022vijti.com

Рапърът Иван Динев – Устата също не остана по-назад и изказа възмущението си от предложението на премиера с думите:

„Г-н Премиер, ще се отзова на призива ви за дарение, което ще се използва, за закупуване на боеприпаси, за Украйна. Мисля че една заплата не е достатъчна, ще даря цялата сума, с която ме подпомогна моята държава, след като ми забрани да работя близо две „пандемични“ години.

С унижение: Иван Динев“

Това написа Устата в типичния си саркастичен стил, с което припомни на правителството, че преди всичко трябва да се заеме да оправи положението на бедстващите артисти и други по-обикновени българи, които ежедневно се сблъскват с непосилно покачващите се цени и властваща инфлация.

Публикацията му вече събира солидно количество коментари, всички в подкрепа на изказването му.

Волгин нападна Кирил Петков за пътуването му в КиевВалят коментари,  след като стана ясно, че Кирил Петков заминава за Киев. Проруският журналист Петър…Apr 23 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!