РАЙ! Ето къде е сватбеното пътешествие на Анита и Ник Стемпер (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата половинка на Димитър Рачков пак удари кьоравото. След ултра тузарската сватба, чиито масраф изцяло бе поет от младоженеца Никълъс Стемпер, сега Анита е на сватбено пътешествие на Малдивите.

И там бостънският милионер не се е скъпил, пише Интриги.бг. Ник е избрал един от най-скъпарските ризорти, където двойката ще прекара 1 седмица в рая.

На разположение на младоженците е цяла вила на брега на океана, със собствен басейн и джакузи. Цените за подобен тип настаняване на Малдивите започват от 8000 лева и стигат до 30 бона така, че трудно да се определи точно колко се е изръсил Ник.

Припомняме, че Анита Димитрова – вече Стемпер, и богаташът се ожениха в края на миналата седмица на пищно тържество в столицата. Двамата се запознават преди по-малко от година и се влюбват от пръв поглед. Бързат за сватбата, тъй като Анита иска по-скоро да получи щатска виза и да заживеят заедно.

А дотогава – ще обикалят различни кътчета по света, започвайки от Малдивите. Не са помислили само за едно – в момента там е дъждовният сезон и има голяма вероятност да прекарат медения месец в бунгалото. Тогава нищо чудно Анита да се върне бременна…

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!