Разследване пита защо с Путин навсякъде пътува специалист по рак

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Президентът на Русия  Владимир Путин страдал от рак на щитовидната жлеза, съобщават италианската агенция АНСА и италианската телевизия „Скай нюз 24“, като се позовават на руска независима медия. Но информацията бе опровергана от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Рускиня в Русе: Майка ми подкрепя Путин. Това ми разбива сърцето!Заедно със своята приятелка Полина подписаха писмо срещу агресията на руския президент „Надявам се, …Mar 22 2022vijti.com

Трима специализирани лекари са придружавали Путин по време на неговите пътувания за дълги периоди от време в периода 2016 г. – 2020 г., твърди руското издание „Проект“, което е специализирано в разследващата журналистика. Това са медиците Алексей Шчеглов, Ярослав Потасенко и Евгений Селиванов. Сред тях Селиванов е ендокринолог, специалист по рак на щитовидната жлеза, и той е придружавал 35 пъти Путин по време на негови пътувания до Сочи. Селиванов работи в Централната клинична болница в Москва.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обаче заяви, че твърдението за заболяване на Путин не е вярно, съобщава „Правда.ру“.

„Проект“ бе обявен за чуждестранен агент преди време, отбелязва БТА.

Novini.bg

Баба Ванга е направила смразяващо пророчество за съдбата на Путин: Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато…… Баба Ванга почина в средата на 90-те, но през живота си има много пророчества, някои от които са съ…Mar 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!