Разследването на сина на данъчен №1 в Пловдив, убил жена, продължава: Има доста въпросителни, издирват се свидетели

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Близките на жената, блъсната и убита от сина на шефа на НАП-Пловдив – Ивайло Найденов, търсят свидетели на тежкия инцидент. 20-годишният Ивайло е бил зад волана на мерцедеса, прегазил възрастна жена в пловдивския квартал „Тракия“, припомня trafficnews.bg.
Младият мъж е избягал след инцидента, който се е случил в 21 часа на 28 август.
Пострадалата 77-годишна пенсионерка е починала от раните, след като е била откарана в болницата.
С наш репортер се свърза внукът на Люба Кръстева. Той разказа, че в момента семейството са започнали кампания по издирването на очевидци, тъй като до момента само двама такива са били разпитвани.
Арестуван за данъчни престъпления оглавява инициативния комитет на Мая МаноловаЧервени интелектуалци и артисти оглавиха инициативния комитет, който издигна Мая Манолова за кандида…Sep 3 2019vijti.com

За целта пловдивчаните са разлепили брошури с апел за съдействие в района около лобното място на възрастната жена.
„С нас се свързаха полицаи от Криминална полиция в деня на инцидента. Съобщиха ни, че баба ми е в болница в тежко състояние, както и че водачът е избягал.
В болницата пък получавахме оскъдна информация, а едва след като баба почина, се обадиха. Получихме и епикриза. През това време се консултирахме и с адвокат”, заяви Николай, внук на пострадалата.
В документите били вписани травмите на жената, механизма на получаване, както и състоянието в което е била приета в болницата. Жена е била в изключително тежко състояние, със счупвания по цялото тяло и счупване на базата на черепа.

„Лекарите ни уведомиха, че баба ми не само е била блъсната, но и колата е минала през нея. Тазът й е бил смазан. В момента тече процедура по втора експертиза, от която ще стане ясно дали Найденов и втори път е минал през нея”, заяви още Ники.
От думите му, а и от представената до медията ни експертиза, може да се отхвърли тиражираната от Найденов версия, че е блъснал жената, докато паркира.
„Не е било лично, нито нарочно. Ако бях аз щях да легна на земята до нея. Не знам и не мига да си обясня защо е избягал. Има и нещо странно – след инцидента не са му направили кръвни тестове за наличието на алкохол и наркотици.
Попитах инспекторите от Криминална полиция „защо”, но получих само „Никой не ни е казал да направим”. Направени са му само полеви тестове, след като е открит, но близките на убитата жена са категорични, че е трябвало да го пратят и на кръвна проба.
Източник: Блиц
Топ криминалист с нови разкрития по случая Негован: Любовна афера стои в дъното на престъплениетоСтана ясно, че килърите Пламен и Георги, които имат семейства, са прекарвали по 18 часа в денонощиет…Sep 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!