Развод съсипа дъщерята на Никола Гюзелев (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тежък развод е преживяла единствената дъщеря на оперния ас Никола Гюзелев. Адриана се е разделила със съпруга си Доб Василев, с когото преди по-малко от 5 години се венчаха на стилна сватба в столицата.

Адриана и Доб като младоженци 

Романтичната им приказка обаче бързо е приключила поради несходство в характерите. Двамата са живели като съпрузи само около 2 години. Към момента не искат да чуват един за друг и са в изключително обтегнати отношения. Мачото, с когото дъщерята на Гюзелев се разходи до олтара, бързо е преодолял раздялата им. След развода той е срещнал повторно любовта и отново е минал под венчилото. От 2021 г. насам Доб е лудо влюбен в новата си съпруга Петя. В светските среди шушукат, че е възможно появата на русата дама да е станала причината любовната история на Ади и Доб да приключи с фиаско след драматичен любовен триъгълник. В момента бившият съпруг на Гюзелева е емигрирал в Щатите заедно с настоящата си жена, с която са се установили в Чикаго.
Наранената Адриана все още не е отворила сърцето си за нова любов. След дълги години живот в Италия дъщерята на големия оперен певец избра да се прибере у нас. В София тя е собственик на магазин за дрехи, а хобитата ѝ са свързани с търговията с вина и кулинарията.

Доб с новата си съпруга, с която живеят в Щатите 

Адриана е дъщеря на Гюзелев от брака му с някогашната балерина в Музикалния театър Анна-Мария. Именно майката на Ади я отведе до олтара по време на сватбата ѝ с Доб през лятото на 2018 г. Тогава щерката на оперния ас искаше да се омъжи за вече бившия си съпруг навръх рождения ден на татко си – 17 август, но се оказало, че нямало свободни часове в гражданското, затова сватбата бе седмица по-рано.

Тържеството и досега се помни от софийския елит. Стилната церемония бе смесица между италиански и български традиции, а декорацията бе решена в златисти тонове. Самата булка също изневери на повелята да бъде в бяло и се появи със златна рокля. Няма и 5 години по-късно Адриана не иска да си спомня за сватбата си, макар тогава да смяташе, че Доб е голямата ѝ любов, и да казваше, че е бил изпратен от баща ѝ.

Тя е най-малкото от трите деца на Никола Гюзелев. С другите си двама братя от предходната му съпруга Румяна почти не общуват. Световноизвестният бас си отиде през 2014 г., а малко след кончината му раздорите в семейството му стигнаха своята кулминация. Наследниците му се изпокараха за имуществото му, а вдовицата му Анна-Мария продаде емблематичната му резиденция в „Бояна“ за няколко милиона лева преди 3 години.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!