Раждала ли е изобщо?! Ивайла Бакалова показа манекенски мерки 15 дни, след като стана майка:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-красивите носителки на титлата „мис“ у нас, Ивайла Бакалова , стана майка за втори път на 21 декември, но едва 2 седмици след раждането изненада с перфектни манекенски размери – „тяло като от корица на списание”, коментират от kliuki.net.

Майката на малката Вяра, която проплака в навечерието на Рождество Христово, изглежда повече от перфектно, без следа от бременност и раждане. Наш репортер излови красавицата “в крачка” докато върви по столичен булевард и снимките определено си струват.

Ивайла фигура

Ивайла Бакалова тяло

Стегнат, плосък корем с изваяна преса, тънки като струни крака, великолепна свежа кожа и излъчване на тийнейджърка! Хубавицата не беше изневерила на любимата си монохромна визия, която е нейна запазена марка.

От глава до пети в черно, любимите й авиаторски цайси, буйни, но перфектно подредени къдрици, чанта от луксозен бранд и дежурния телефон в ръка.

Бакалова след раждането

Ивайла Бакалова крака

По всичко личи, че майчинството не й пречи да движи деловите си задачи и тя намира време да съчетава грижите за бебето с бизнес ангажименти, а за капак да изглежда така, сякаш току що е излязла от салон за красота. Определено любимият й мъж Веселин Денков е ударил джакпота и има много поводи да черпи!

Ивайла Бакалова почерпи за бебчето – вижте колко е хубава след раждането (Снимки) Както в „За Жената“ ви информирахме първи, мис България 2001 Ивайла Бакалова и половинката й Весели…Dec 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!