Радо изхвърли Дидо от „Фермата”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Радо, който се превърна напоследък в антигероя във „Фермата” успя донякъде да изкупи греховете си, поне спрямо своите съотборници в „Нови надежда”. С пълна концентрация и поредица от прояви на огромна сила, той успя да изхвърли от играта Дидо от Д2, който вече е печелил формата и беше една от звездите в отбор „Стари герои”.

външна реклама

Дуелът между двамата имаше няколко обрата, в които се видя, че и двамата могат и да печелят, и да бъркат. Трагикомично беше представянето и на Дидо, и на Радо в рунд с въпроси, в който и двамата успяха да отговорят само на един въпрос.

По време на игрите Дидо два пъти се удари в ребрата и макар да продължи с обяснение, че нищо му няма, болката си каза думата в самия край, когато изпитанието беше дърпане на въже. На финала Дидо дори охкаше, когато прегръщаше за последно съотборниците си.

Зрителите във възторг от Веселка: Тунингованата Симона не е за ФерматаНа елиминационен дуел снощи във „Фермата“ една срещу друга се изправиха Веселка от отбора на старите…Sep 25 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!