Радан Кънев: Борисов не успява да уговаря пари в Брюксел, той е извън дебата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Силно и положително впечатление на протестите ми прави, че виждаме поколение български граждани, израсли в държава член на Европейския съюз, и те не могат да приемат двойния стандарт на ценностите. Вярвам, че ще изградят политическа система, която отговаря на европейските стандарти“.

Ренета Инджова: Призовавам Борисов по най-бързия начин да подаде оставкаНе мога да бъда в обувките на премиера, затова го призовавам по най-бързия начин да подаде оставка, …Jul 19 2020vijti.com

Това обяви евродепутатът Радан Кънев пред БНР.

Според него правителството не може да се включи адекватно и в европейската политика.

„Българското правителство трябва да бъде определено и като опасно за икономиката на страната. Борисов не успява да уговаря пари в Брюксел, той е извън дебата. Като нямаш цели, не може да има успех за теб. Това правителство е във фактическа оставка, трябва да стане и в юридическа. Днешният парламент няма капацитет“, каза Кънев.

„Имаме нужда да излекуваме разединението в обществото, да спрем междуинституционалната война. След това трябва да се състави стратегически план за излизане от кризата. Но конструктивната дейност изисква сериозна промяна днес“, коментира Радан Кънев.

Борисов за бития студент: Неговият дядо комунист не ни е дал да учим в БрюкселБойко Борисов коментира протестите в страната, на които присъстват много млади хора, някои от които …Jul 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!