Първи СНИМКИ от мелето при катастрофата с кортежа на президента (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Малко след 10 часа днес се появи информацията, че кортежът на президента Румен Радев е станал участник в пътнотранспортно произшествие , а първоначалните данни бях, че има ранени при инцидента. Междувременно се появи още информация около  катастрофата – припомняме, че на път за Пловдив колите на НСО, превозващи държавния глава, катастрофираха, а в следствие на удара има двама пострадали.

Сега от МВР-Пловдив направиха следното уточнение: „Сигнал за пътно произшествие между автомобил на НСО и камион е получен малко след 10 ч.

днес в ОДМВР – Пловдив.

По предварителни данни, ударът настъпил край разклон за с.Скутаре на околовръстния път.

До приключване на огледа на следствената група, полицейски служители обезпечават безопасността на движението и насочват автомобилите по обходни маршрути“.

Междувременно във Фейсбук се появиха зловещи снимки от инцидента.

катастрофа президент

Снимка: Стандарт

катастрофа кортеж президент

Лично президентът коментира катастрофата и уточни, че е станала в най-тесния участък на пътя. „Дъждовно е и трябва много да се внимава“, призова Радев.

Гешев вече хвали президента обединител Радев и премиера Кирил ПетковГлавният прокурор Иван Гешев се опитва да зарови томахавката и да се помири с правителството и прези…Dec 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!