Първи подробности за уникалния резил в „Билла“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Саламите и бирата са сред най-крадените стоки в хранителните магазини. Крадат се предимно слайсове с луканка, филе и кенчета с бира и енергийни напитки, сочат данните според броя на подадените жалби от търговци в цялата страна. По част от тях има заявителски материали, а други са обект на разследване в прокуратурата, пише в. „Телеграф.

Наред с колбасите и алкохола кражбите на различни видове сирена и кашкавали също са сред топ 5 на предпочитаните стоки от крадците. След тях се нареждат безалкохолни, кафе, нескафе, ядки, шоколади, вафли и десертчета. Чест обект на посегателство са метални консерви, а също и парфюмерия и козметика, които са продават в големите хранителни вериги. След като олиото стигна 6 лева, все по-често и тази стока е обект на посегателство, признават търговци.

Ето пример за подобна кражба. 50-годишен добре облечен пловдивчанин беше хванат да краде на едро в магазин „Билла“ в петък. Мъжът е бил заловен в хипермаркета на търговската верига на бул. „Шести септември“ в Пловдив.

Господинът влязъл да пазарува със сак на рамо. Докато обикалял щандовете, успял да сложи в него бутилки скъпо уиски, няколко луканки и още луксозни мезета.

След това се запътил към изхода, изчакал друг клиент да влезе и се изнизал навън, без да плати. Докато „пазарувал“ обаче, бил засечен от охраната, която подала сигнал. На място пристигнал патрул и задържал крадеца малко след излизането му от магазина.

При проверката се е оказало, че в сака той е успял да прибере стока за над 650 лева.

Клиентка изби рибата с касова бележка от „Билла“, всички умряха от смяхКлиентка на варненски обект от веригата „Билла“ развесели потребителите на Фейсбук с публикация. „Сл…Jun 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!