Първа публична поява на премиершата с премиера / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Премиерът Кирил Петков честити на всички българи и на всички християни настъпващия празник Рождество Христово. Той и съпругата му присъстваха на празничната литургия за Бъдни вечер в патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“.

Гешев вече хвали президента обединител Радев и премиера Кирил ПетковГлавният прокурор Иван Гешев се опитва да зарови томахавката и да се помири с правителството и прези…Dec 15 2021vijti.com

Петков коментира пред журналисти, че Рождество Христово е един от най-светлите християнски празници, семеен празник. Надявам се всички българи да си дадат момент на размисъл, да помислим какво заедно можем да направим така, че България да бъде по-добре следващата година, посочи той.

Споделих на патриарх Неофит, че моят дядо беше в настоятелството на църквата „Свети Седмочисленици“ и ходеше на църква всеки ден, след като се беше пенсионирал, разказа Кирил Петков. „Това, което си пожелахме с патриарха, е, че заедно църквата и изпълнителната власт трябва да работят рамо до рамо за политики, които са най-добри за българския народ“, допълни той.

До Петков беше неговата съпруга – Линда Маккензи Петкова. Тя е родена в Канада, където се запознават с мъжа й. От 13 години те живеят в България и имат три дъщери.

По-късно семейство Петкови пуснаха снимка от празничната им трапеза.

Източник: glasnews

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава на премиерата на операта „Дон Жуан“ в Залцбург (Видео)Българския държавен глава Румен Радев и австрийския му колега Александер Ван дер Белен присъстваха н…Jul 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!